Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 145 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 733 m²
Parkolás van fedett felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Energetika :
Saját lakrészből nyíló iroda, vagy üzlethelyiség? Több generáció együttélésére alkalmas egy szintes családi ház? Nagy család számára elegendő szobával rendelkező ingatlan?

Drégelypalánkon, a Szlovák határ közelében eladó, egy 733 négyzetméteres sík telken elhelyezkedő, 145 négyzetméter belső alapterületű, földszintes családi ház, kedvező adottságokkal, több felhasználási lehetőséggel.

Az ingatlan tégla építésű, jelenleg két bejárattal rendelkezik, egy az udvarból, egy közvetlenül az utcafrontról. Belső és külső minőségét, állapotát a hirdetés fotói tükrözik. A jelenlegi elrendezése 5 szoba, két fürdőszoba (egy külön nyíló WC, egy fürdőszobai), egy konyha, gardrób, kazánház és tároló (elrendezését az alaprajzon találja). Az udvari bejárathoz közvetlenül csatlakozva egy tágas terasz kapott helyet. A fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik (központi fűtés), ez mellett egy hangulatos kandallót találunk a nappali/étkezőben, a két lakrészben pedig egy-egy inverteres, 3.6 kw-os hűtő-fűtő klímát. A melegvíz-ellátásról két villanybojler gondoskodik. A ház délnyugati oldala hőszigetelést kapott, a mennyezet is szigetelt, ipari áram bekötve.

Az ingatlan per- és tehermentes. Falusi CSOK igénybevételére van lehetőség, ezzel a Vevőnek a vásárlás is illetékmentessé válik.

Az ingatlan vételára: 32.900.000 Ft.

Ár

Irányár 32.9 millió Ft (226.9 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Erdősi Tamás
Telefon +36 30 518 Mutasd
Email buda.house.tamas@ Mutasd