Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 120 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4+1 félszoba
Telek terület 750 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült kb. 1965
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Győr-Bácsán nappali+4 szobás családi ház, 110 m2-es garázsokkal és műhellyel, 750 m2-es telekkel eladó

Győr-Bácsa elején, csendes utcában eladó egy 120 m2-es, nappali + 4 szobás családi ház. Az ingatlan egy 750 m2-es dupla telken található, rajta a kellemes hátsó kert mögött 110 m2-en 2 garázs, napfényes műhely és több tágas tároló várja az új lakókat.

Az ingatlant elsősorban olyanoknak ajánljuk, akik tágas otthonra, kellemes teraszra, élhető kertre és nagy garázs-műhely-hobby „komplexumra” vágynak, és ezzel együtt nem riadnak vissza egy kis felújítástól, modernizálástól.
A 120 m2 alapterületű háznak két bejárata van, benne márvány kandallós nappali, 3 egész és egy fél szoba, előszoba, fürdő, konyha-étkező, kamra található. Az étkezőből a hátsó fedett teraszra, onnan pedig a kertbe léphetünk ki. A kertben a pihenő rész mellett egy 2 részes, 3 bejáratos, pincés nyári konyha, szivattyúval felszerelt ásott kút, épített téglakemence, tégla kutyaház és szabadtéri bográcsozó-grillező rész is elfért. A 750 m2-es telek hátsó részén egy többféle hobby tevékenységre alkalmas, 110 m2-es épület található, benne fészer, 2 garázs, több raktár, világos műhely és a hozzá tartozó WC és tusolóval kapott helyet. A vaskályhával és radiátorokkal is fűthető műhelybe egy hatalmas ablakon keresztül, közvetlenül a kertből érkezik a napfény.

A családi ház utcafronti részét kisméretű téglából az 1960-as évek elején építették, ehhez építették hozzá az 1990-es évek elején a ház másik felét. Ezzel egyidőben az egész tetőszerkezetet kicserélték, fa gerendák jó állapotban vannak. Az épületben még a korabeli fa nyílászárók vannak, az ablakok azonban redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek.

Az ingatlan a településközpont közvetlen közelében található, buszmegálló, boltok, gyógyszertár, egészségügyi centrum, óvoda, posta, plébánia, focipálya, mind 2-3 perc séta távolságban található, a győri belváros (Árkád) és a ház távolsága 5.5 km.

Ár

Irányár 28,88 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ideális Ingatlan
Név Szlovacsek Anita
Telefon +36 30 927 8 Mutasd
Email info@ Mutasd
azonnal
költözhető