Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 205 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 1388 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült 1950
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
A Dunakanyar Szob településétől 3 km-re északra, Ipolydamásdon eladó ez a tágas, világos, 5 szobás, ingatlan. Az 50-es években épült ingatlant 1998-ban átépítették egy minden igényt kielégítő modern családi házzá. Szerkezete kő és tégla, cseréptetős, cirkó fűtéses. A nyílászárók fa szerkezetűek, az ablakok dupla üvegűek. Minden közmű be van vezetve.
A földszinten a 41 nm-es tágas nappaliban egy kandalló is helyet kapott. A téli hónapokban meleg hangulatot biztosít, itt lehet tartani a nagy családi összejöveteleket.
A kandallóban ropogó tűz még jobban kihangsúlyozza a biztonságos, meleg otthon hangulatát. Az étkezős konyhában az egész család kényelmesen elfér az asztal körül. Nyáron pedig a fedett teraszon lehet ebédelni, pihenni. A földszinten sarokkádas fürdőszoba, vendég WC, a tetőtérben tusolós fürdőszoba van.
A felső szintre a hallon keresztül jutunk fel. A tetőtérbe feljutva egy tágas tér fogad: egy 57 nm-es világos nappali. Jelenleg dolgozószobaként szolgál. A háziak is itt töltik idejük nagy részét. Ez lehetne az új tulajdonosok kedvelt, fiatalos hangulatú nappalija is. Itt mindenki megtalálja a saját helyét, ahol kedvteléseinek hódolhat, de van tér a közös szórakozásra is. Ezen a szinten van még két hálószoba és egy jelenleg mosókonyhaként szolgáló helység, amit szobává lehet átalakítani .
A telek 1388 nm, tele termő gyümölcsfával. Aki szeretne kertészkedni, itt megteheti.
A 39 nm-es garázson kívül van még egy fedett kocsibeálló is. A ház mellett van egy kisebb pince.
Ezt a csodás ingatlant azoknak ajánlom, akik szeretik a vidéki hangulatot, a természetet és a tág tereket házon belül és házon kívül is.
Ipolydamásd biztonságos, kedves település az Ipoly folyó mentén, 3 km-re Szobtól.
A buszközlekedés rendszeres, autóval alig 5 perc alatt a szobi vasútállomásra lehet érni. Innen zónázó vonattal 55 perc alatt be lehet jutni Budapestre, a Nyugati pályaudvarra. Óvoda van a településen. Alapiskola, gimnázium pedig Szobon, ahová iskolabusszal szállítják az iskolásokat.
Ha kérdésük van az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretnék megtekinteni, hívjanak bizalommal!

Ár

Irányár 37,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Semsey Ingatlan
Név Semsey Katalin
Telefon +36 30 933 Mutasd
Email semsey.ingatlan@ Mutasd