Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 361 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 4000 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Rejtett ékszerdoboz Komárom város szívében!

A komáromi Dot-ing ingatlan- és hiteliroda kínálatában eladó Komárom belvárosában megbújó csodálatos, nagypolgári stílusú, luxus családi birtok.

A múlt század elején épült, majd 2010-ben teljes körűen felújított ingatlan közel 4.000 nm-es zárt területen helyezkedik el. A gyönyörűen parkosított, ősfás területet körben tömör falazatú, magas téglakerítés védi a kíváncsiskodó tekintetek elől. A birtok személy és kocsibejárón keresztül egyaránt megközelíthető. Az épületet és a kertet íves járdák szegélyezik. A kertben díszes kovácsoltvas szerkezetű, üvegtetős fillagória, az épület két oldalán kisebb – nagyobb teraszok biztosítják a tökéletes pihenést, vagy népes családi-, társasági összejöveteleket. Az épület baloldali teraszán padozatba süllyesztett yakuzzi fokozza a pihenés élményét. A jobb oldali terasz kovácsoltvas szerkezetű, üvegkupolás kialakításával igazi élményt nyújt a kinti közös étkezések során. A lakóházba lépve a látvány szinte felülmúlhatatlan. A mindösszesen 361 nm alapterülettel büszkélkedő lakóház minden helyisége tágas és világos. A jobb oldali teraszról egyenesen a hatalmas nappaliba érkezünk, melynek ékköve az egyedi tervezésű ónix ásványkőburkolatú kandalló beépített hangulatvilágítással. A nappaliból balra egy impozánsan kialakított és berendezett dolgozószoba kapott helyet, mennyezetig érő könyvtárral, rusztikus dolgozó- és egy hatalmas biliárd asztallal. A helyiségben nagy kapacitású mennyezetbe épített légtisztító berendezés gondoskodik a folyamatos friss levegőről. A dolgozó szoba külön külső bejáraton keresztül közvetlenül is megközelíthető. Az épületben további két hálószoba kapott helyet, valamint két külön bejáratú fürdőszoba üvegajtós zuhanyzóval, WC-vel, bidével és pissoárral. A nappalival szemben világos közlekedő, melyen keresztül balra az ebédlő, jobbra pedig két üveg tolóajtón keresztül a konyha kapott helyet. A hatalmas konyhaszigetben, beépített gázfőzőlap és Goggenau típusú Wok főzőlap van. Felette nagy teljesítményű Falmec kürtős páraelszívóval. Az eredeti német prémium kategóriás Poggen pohl konyhabútor felső elemei szekrényvilágítással-, alsó elemei Miele beépített mosogatógéppel, Goggenau beépített gőzsütővel és melegentartó fiókkal felszerelt. A konyha mellett éléskamra és háztartási helyiség van. A konyhából a baloldali teraszra közvetlen kijárat van. A nappaliból jobbra a harmadik hálószoba található, hozzá tartozó fürdőszobával, melyben ízléses színvilágú Valentino padló- és falburkolat növeli a luxus érzését. A fürdőszobában Hüppe edzett üveglapos zuhanyfal, fürdőkád, WC és bidé is helyet kapott. Innen nyílik a gardrob szoba. A helyiségből balra relaxációs helyiség helyezkedik el pihenő ágyakkal, 6-8 fős finn szaunával. A relaxációs szoba szintén a yakuzzival felszerelt teraszra nyílik. A nappali és a szobák padozata trópusi faparketta. A dolgozó szoba kivételével minden helyiségben kézzel készített gipszstukkó díszíti a mennyezetet.
Az épület impozáns külső-belső kialakítása, egyedi stílusban berendezett helyiségeivel kivételes életteret kínál, egyedi életérzést sugall. Műszaki felszereltsége biztonságot, kényelmet és mindemellett gazdaságos fenntartást biztosít leendő tulajdonosának. Az épület közel 50 cm-es falazata, korszerű fűtésrendszere (gázkazánról és hőszivattyúról kiépített falfűtés, ami helyiségenként szabályozható) a lakóház nagy alapterülete és belmagassága ellenére is rendkívül költséghatékony megoldást nyújt. A fürdőszobákban padló- és falfűtés van kiépítve. Az épület központi porszívóval, riasztórendszerrel és betörésbiztos redőnyökkel van felszerelve.
A lakóház mellett 54 nm-es, két állásos garázs épült (automata kapuval), tároló helyiségekkel.

Műszaki leírás:
Az épület a múlt század elején épült, masszív szerkezettel, majd 2010-ben felújításra került.
- beton sávalapozás
- tégla falszerkezet
- előre gyártott vasbeton födémszerkezet
- faszerkezetű nyeregtető, új Bramac cserépfedéssel
- a nyílászárók műanyag szerkezetűek
- a homlokzat vakolt, festett felülettel

Tehát kedves ügyfelünk amennyiben vásárlási terveiben hasonló különlegesség szerepel, egyeztessünk időpontot a megtekintésére! Nagy Edit 06 30 6 226 317 nagy.edit@dot-ing.hu

Ár

Irányár 265 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Nagy Edit
Telefon 30 622 Mutasd
Email nagy.edit@ Mutasd