Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 86 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 1455 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
ÍME A LEGKEDVESEBB TÍPUS: MASSZÍV FALÚ TERMÉSZETES ÉPÍTŐANYAGBÓL KÉSZÜLT VÁLYOGHÁZ!

A tatabányai Dot-ing ingatlaniroda eladásra kínál Kömlődön a településközponthoz közel 1.455 m2-es, közműves (víz, villany- és csatorna van, gáz az előkertben) telken fekvő, 1945-ben épült, vályog építésű, földszintes kialakítású, 86 m2 bruttó alapterületű, 3 szobás családi házat.
Az ingatlan tágas, világos helyiségekkel rendelkezik. Elosztása a következő: Utcafronti nappali szoba, hálószoba, étkező, konyha, fürdő-Wc helyiség, kamra. A nappali szoba padozata laminált parketta, a többi helyiségben járólap van. Fűtése jelenleg a konyhában és az étkezőben elhelyezett vegyes tüzelésű kályháról történik. Az épület masszív szerkezetű nem repedezett. A tető cseréppel fedett és ereszcsatornával rendelkezik. A homlokzat kőporos vakolatú, szigetelése nincs. A nyílászárók jó állapotúak, egy kivételével az összes új beépítésű műanyag ablak. A lakóház folytatásában tégla építésű tároló épületek állnak. A telek első udvarrésze körülkerített, hátsó része konyhakert művelésű, kiváló termőfölddel!
Falusi CSOK Kömlődön igénybe vehető!

Ezt az ingatlant azon családos ügyfeleinknek ajánljuk, akik kedvelik a csendes, falusi nyugalmat.

Az ingatlan kizárólag a Dot-ing ingatlaniroda kínálatában található és közreműködésével tekinthető meg, előzetes telefonos időpont egyeztetést követően! Kérdéseivel hívjon! Kozári Péter Tel.: 0630/9938-435

Ár

Irányár 27.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Kozári Péter
Telefon +36 30 9938 Mutasd
Email kozari.peter@ Mutasd