Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 113 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 1442 m²
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: - nem meghatározott -
belül: - nem meghatározott -
Épült 1988
Terasz 30.1 m²
Solymáron a Templom tér közelében eladó egy 1442 m2 területű(!) telken lévő családiház.
Az épület bruttó alapterülete a garázzsal 130 m2, de a telek méretéből adódóan még egy lakóépület építhető rá, kb. 230 m2 bruttó alapterülettel, 5 m épületmagassággal.

A telek mérete 85x17 m, Lke-O-2 építési övezetbe tartozik (kertvárosias lakóterület), 25 %-os oldalhatárra történő beépíthetőséggel, 6 m oldaltávolsággal. Méretéből adódóan kiválóan alkalmas még egy lakóház megépítésére! A telek nem megosztható, csak osztatlan közös tulajdon lehet.
A kertet hatalmas fenyők teszik hangulatossá.
A családiház a 60-as években épült 38 cm vastag tégla falakkal, mai formáját kb. 30 évvel ezelőtt kapta, ezért felújítandó állapotú.
Az épület félig alápincézett, földszint + tetőtér-beépítéses kialakítású, 1 állásos garázs épült hozzá, amelynek a födéme teraszként funkcionál a földszinthez kapcsolódóan.
A földszint hasznos alapterülete 73 m2, a tetőtéré kb. 40 m2 (1,9 m belmagasság alatti járható terület).
A földszinten az utca felé két nagyszoba, étkezőkonyha a teraszkapcsolattal, továbbá kamra, előszoba, zuhanyozós fürdőszoba és külön WC található. A tetőtérben 3 hálószoba és egy kádas fürdőszoba kapott helyet.
A kertben található egy „kerti lak”, amely alkalmas hobby tevékenységre, de akár szaunának, konditeremnek, de gyermek játszónak is.
Az egy-két perc sétatávolságra lévő Templom téren található a Solymári Hunyadi Mátyás Német Nemzetiségi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, a Művelődési ház, az orvosi rendelő, gyógyszertár, CBA, zöldség üzlet, iparcikkbolt, pékség, dohánybolt, étterem, cukrászda, fodrászat-kozmetika, játszótér, stb. A Fészek Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola is csak 750 m-re helyezkedik el, továbbá a bölcsőde és a három óvoda mellett Waldorf óvoda is működik a községben.
Solymáron a fentieken kívül mindenféle szolgáltatás elérhető, bevásárlási lehetőséget kínál többek között a Lidl, Aldi, Spar, DM és a 10-es számú főút mentén található Auchan Pilis.
A Templom térről a BKK buszokkal Hűvösvölgy felé, illetve a községen belül a 64-es buszcsaláddal (64, 64A, 164 számú autóbuszok és az éjszakai 964-es számú busz) lehet közlekedni, de az Auchan Áruház megállótól a 10-es úton a 218-as autóbusszal a Budapest III. Szentlélek térig (Árpád híd) van BKK járat.
A Solymár vasútállomásról - amelyre helyi kisbusz, illetve Volánbusz is közlekedik a Templom térről - 22-27 perc alatt érhető el vonattal a budapesti Nyugati pályaudvar. A Volánbusz-járattal a környező települések is megközelíthetők, vagy az Árpád híd budai hídfője.
Solymáron számos kirándulási lehetőség van: az Alsó-Jegenye-völgy (Paprikás-patak vízesés, Rózsika-forrás, Solymári vár), Zsíros-hegy (Ördög-lyuk barlang), Nagy-Szénás tanösvény, stb.

Ár

Irányár 91,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Otthon Centrum Budaörs
Név Fülöp György
Telefon +36 70 454 Mutasd
Email fulop.gyorgy@ Mutasd