Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 160 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 317 m²
Komfort komfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
ÉRTÉKÁLLÓ AJÁNLAT!!
Ne hagyja,hogy másé legyen…

Ha Ön nagyban gondolkodik, nagy a család, akár több generáció élne együtt, esetleg otthon szeretne dolgozószobát, vagy egész egyszerűen csak jól esne néha elszeparálódni házon belül is, mindent lehetővé teheti ebben az ingatlanban, kiegészítve a szaunavilág élményeivel.
Tatabánya keresett családi házas övezetében, Alsógallán kerül eladásra egy jól élhető terekkel megtervezett, tetőtér beépítéses, különálló családi ház saját kis wellness részleggel.

Az ingatlan beton sávalapra épült a ’60-as években Porotherm téglából, tető (15 cm kőzetgyapot) és oldalfal (15 cm hungarocel) szigeteléssel, vasbeton födém, cserép tetőfedéssel. Nyílászárói mindenütt műanyagok,szúnyoghálókkal szerelve. A beltéri ajtók és az emeletre vezető lépcső is fából készültek.
Fűtésrendszere a háznak kondenzációs Vaillant gázkazánról működik, melyet 2016-ban újonnan üzemeltettek be a tulajdonosok radiátorokkal szerelve, a földszinti fürdőszobában padlófűtéssel kiegészítve. Természetesen ezzel a munkálattal egyidejűleg ennek a fürdőszobának a teljes felújítása is megtörtént. A hűtésről nyáron 1-1, földszinti és emeleti klíma gondoskodik. A szintén ekkor beszerelt központi vízlágyító rendszer nagyban megkönnyíti elsősorban a háziasszonyok munkáját. A házban nappali és éjszakai áram fellelhető.
A 113 nm alapterületű lakóház földszintjén nappali+ 2 szoba, fürdőszoba, konyha + étkező, előszoba,vendég mosdó, emeletén 3 szoba, fürdőszoba kerültek kialakításra. A lakótér folytatásában külön bejárattal jött létre egy kb.40 m2-es vendégház, ahol 2017-ben készült és üzemel a 6 fős finn szauna, infraszauna, sófallal extrázva. Mellette saját fürdőszoba rendelkezésre áll, ezenkívül egy pihenőrész, amit szükség esetén egy külön lakrésznek is ki lehet alakítani családtagok,vendégek számára.
A kert végében egy kisebb faház tárolóként funkcionál.
A fedett teraszt helyettesítő filagória kellemes időtöltést nyújt a szép időben a ház udvarában.
A térkövezett udvarra való bejutás elektromos kapun keresztül történik, parkolásra egy beálló nyújt helyet az autónak. Szép, rendezett, füvesített kertje mindössze 317 m2, ami épp kielégíti a zöld iránti igényeket, ám nem jár sok munkával.
A ház biztonságáról riasztórendszer gondoskodik.
Bútorzatát illetően a konyhabútor beépített gáz főzőlappal,villany sütővel,páraelszívóval a vételár részét képezik, valamint a fürdőszobai berendezések mellett az egyedi megjelenésű, jól kihasználható, beépített hálószobai gardróbszekrény.

Amennyiben jó döntést szeretne hozni saját és családja számára ingatlan vásárlás során, ezzel a házzal nem fog mellé garantáltan.
Hívjon bizalommal,ha szeretné személyesen is megtekinteni.
Telek Bernadett 06703677606

INGYENES hitelügyintézés,CSOK több bank ajánlatából személyre szabottan, valamint teljeskörű lebonyolítás jogi háttérrel irodánknál.

Ár

Irányár 79.5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Telek Bernadett
Telefon +36 70 367 Mutasd
Email telek.bernadett@ Mutasd