Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 86 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 1064 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: felújítandó
Épült 1940
Épület szintje földszintes
Energetika :
Terasz 22 m²
Vámosmikolán kínálunk eladásra egy 86 nm-es négy szobás felújítandó tornácos házat 1064 m2-es telekkel.
Az ingatlan 1940-ben épült, 1968-ban kibővítették, vegyes falazatú, fafödémes, cseréptetős. Víz, villany bevezetve, gáz az utcában, csatorna a településen nincs.
A szobák tágasak (20,2 m2, 18 m2, 17,1 m2 és15 m2 ), a fűtés fatüzelésű kályhákkal van megoldva. Három szoba hajópadlós, a többi helység járólap borítású. A konyhában főzéshez palackos gázt használtak, illetve sparhelten főztek, ami egyben kifűtötte a szomszéd helyiségeket is.. A kádas fürdőszobában a meleg vizet villanybojler biztosítja.
A ház hangulatát a tornác határozza meg, ez teszi igazán hangulatossá az épületet.
A ház végében van két tároló (15 és 20 m2), erősen felújítandó állapotúak. Az udvaron ólak és más tárolók vannak, a konyhával szembeni vályogtéglás épület alatt egy kb. 8 m2 pince is van.
Az 1064 m2 -es telek ideális kertészkedésre. A kertben több gyümölcsfa van (dió, körte, szilva, eperfa), az udvaron van egy ásott kút. Parkolni az udvaron ill. a ház előtt lehet.
Az ingatlan teljes mértékben felújítandó. Felújítás után egy csodás, hangulatos tornácos parasztházat lehet belőle varázsolni, ahová öröm hazajárni.
Ajánlom ezt az ingatlant azoknak, akik szeretik a vidéki életet, vagy épp elegük lett a zajos nagyvárosból és nyugalomra, csendre vágynak, esetleg gazdálkodni szeretnének.

Vámosmikola az Ipoly bal partján terül el, a Börzsöny nyugati lábánál. A 22 km-re lévő Szobra busszal, onnan Bp-re a Nyugatiba vonattal lehet gyorsan eljutni. A szlovák határátkelő Letkésnél 10 km-re van, onnan Esztergom alig 15 km.
A településen van óvoda, iskola, háziorvosi és fogorvosi rendelő, patika, több élelmiszer- és egyéb bolt.
Munkalehetőségek a szomszédos Ipolytölgyesen, vagy Esztergomban. A környék bővelkedik kirándulási lehetőségekben. Nagybörzsöny, Kemence pár km-re vannak, az Ipoly közelsége pedig a horgászat kedvelőit vonzza.
Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 10,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Semsey Ingatlan
Név Semsey Katalin
Telefon +36 30 933 Mutasd
Email semsey.ingatlan@ Mutasd