Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 181 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 683 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1950
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Terasz 12 m²
Vámosmikola központjában 5 szobás, vállalkozásra is alkalmas 181 nm-es ingatlan eladó.
Az ingatlan az ’50-es évek elején épült, kő és vegyes falazatú, cseréptetős. Víz, villany bevezetve, gáz az utcában, csatorna a településen még nincs.
Jelenleg az ingatlan 4 lakásos, de igény szerint össze is lehet nyitni. A négy lakrészben összesen 5 szoba, 4 konyha és 4 fürdőszoba van. A fűtés cserépkályhákkal, ill. fatüzelésű kályhával történik. A meleg vizet villanybojler biztosítja.
Az egyik, utcáról nyíló részben, virágüzlet működött. A három helyiség együtt 36 nm. Az üzlethelyiséget szép cserépkályha díszíti és fűti.
A másik, az utcáról és az udvarról is megközelíthető lakrész 47 nm-es, szoba-konyha-fürdőszobából áll, ideális üzlethelyiség kialakítására.
A harmadik lakrész két tágas, világos szobáját (26,5 nm és 20,5 nm) cserépkályha fűti ki, a konyhával, fürdőszobával, közlekedővel együtt 66 nm területű.
A negyedik lakrész szoba-konyha-fürdőszobás, 32 nm-es.
Az L alakú épület udvarára dufarton át lehet bejutni. A déli tájolású udvaron egy 12,5 nm-es fedett teraszon lehet pihenni.
A ház végében van egy 13 nm-es fatároló, innen lehet felmenni a tetőtérbe.
Az udvaron három új építésű 21, 10 és 18 nm-es tároló van, mindegyik lakáshoz tartozik 1-1.
A telek 683 nm nagyságú.

Ezt az ingatlant elsősorban vállalkozók, befektetők figyelmébe ajánlom. Az épület a település központjában helyezkedik el, ideális vállalkozásra, üzlethelyiségek kialakítására. Parkolás a ház előtt, ill. az udvarban több autó számára lehetséges.
Nagycsaládosok számára azért lehet ideális ez az ingatlan, mert együtt lehet a család, mégis külön, a saját lakrészükben.

Vámosmikola az Ipoly bal partján terül el, a Börzsöny nyugati lábánál. A 22 km-re lévő Szobra busszal, onnan Bp-re a Nyugatiba vonattal lehet gyorsan eljutni. A szlovák határátkelő Letkésnél 11 km-re van, innen Esztergom alig 15 km.
A településen van óvoda, iskola, háziorvosi és fogorvosi rendelő, patika, több élelmiszer- és egyéb bolt. Munkalehetőségek a környéken biztosítottak.
A környék bővelkedik kirándulási lehetőségekben. Nagybörzsöny, Kemence 10-10 km-re vannak, az Ipoly közelsége pedig a horgászat kedvelőit vonzza.

Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 9.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Semsey Ingatlan
Név Semsey Katalin
Telefon +36 30 933 Mutasd
Email semsey.ingatlan@ Mutasd