Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Építési mód - nem meghatározott -
Belső terület 990 m²
Telek terület 0 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Övezeti besorolás
Lift nincs megadva
Kilátás utcára,
Miskolci ipari területen eladó egy 3 felépítményből álló, összesen 990 m2-es autójavító műhely és vizsgáztató bázis, 7500 m2-es telephelyen.

Helyiség lista:
1 épület (Főépület): 2 szintes irodarész: a földszinten 5 helyiség (vizesblokk, ügyváró, irodák), emelet: 5 helyiség (irodák, vizesblokk, öltöző), 650 m2-es vizsgáztató műhely.

2 épület: 250 m2-es lakatos- és szerelőműhely

3. épület: 90 m2-es bérbe adott raktár

Műszaki leírás:
1. épület:
A főépület vegyes falazatú (beton tartó- és tégla válaszfalak). A bitumenes lapos tető, szigetelt, amit 2016-ban Lindab héjazattal láttak el. Az irodaépület fűtése szilárd tüzelésű kazánnal és konvektorral, a vizsgáztató műhely fűtése gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is lehetséges. A nyílászárók az irodaházban részben hőszigetelt műanyag, részben eredeti fa tokozásúak, a műhelyben teljes körűen megtörtént a nyílászárók cseréje. Az irodákban festett falak és P.V.C , a felújított helyiségekben járólapos padlóburkolat található, a műhely padlózata simított beton, falai festettek-vakoltak.

2. épület:
Az épület 3 helyiségre osztható. A téglából épült falazat hőszigetelt, műanyag szerkezetű nyílászárókkal van ellátva. A szerelőaknás, két állásos szerelőműhely padlóburkolata szintén simított beton, falai festettek.

3. épület:
A tégla falazatú felépítmény 3 helyiséges, ami erdeit fa tokozású nyílászárókkal rendelkezik. A padló simított betonnal van burkolva, falai vakoltak-festettek.

Környezet:
Erdőszéli ipari övezet elején található az ingatlan. Aszfaltozott, pormentes úton megközelíthető.

Ár

Irányár 88 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Gamma Ingatlan
Név Sőti Gyula
Telefon +3620415 Mutasd
Email gammaingatlan3@ Mutasd