Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege nyaraló
Belső terület 50 m²
Építési állapot használt
Építési mód fa
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1200 m²
Komfort félkomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1997
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika :
Nyaraló, az utca végén a Dunával!

Apostag, autópályához közeli, de mégis csendes részén, 2 szintes hétvégi ház magánszemélytől eladó, a Max-Office Ingatlan iroda kínálatában!

A Bács-Kiskun megyei Apostag település a Duna partján helyezkedik el. Csendes, nyugodt, kis település, ideális a kikapcsolódásra. A Duna remek lehetőségeket biztosít a különféle vízi sportokhoz, a környezet pedig a túrázásokhoz, akár gyalogosan, akár kerékpárral.
Az ingatlan 1200 nm-es telken helyezkedik el. Az épület 2 szintes, a teljes alapterülete 50 nm. A ház alsó szintjén található egy kis nappali rész, fürdőszoba, konyha. A tetőtérben az előszobából nyílik 2 db fél szoba. Jelenleg elektromos fűtéssel rendelkezik, de a kiépített kéménynek köszönhetően, kandalló is beépíthető. Víz a kútból házi vízmű segítségével jut az épületbe.
Nagy előnye, hogy könnyen megközelíthető. Budapest irányából az 51-es főúton, vagy az M6-os és M8-as autópályák használatával. Kecskemét felöl, az 52-es főúton. Pécs felöl, a 6-os főúton a Dunaföldvári Beszédes József híd, vagy a Dunaújvárosi Pentele híd érintésével.
Az ingatlan ára: 12.500.000 Ft.
További információkért hívjon bizalommal.
Az Ön ingatlan közvetítője:
Bartha-Völgyi Anita
06301398322

Ár

Irányár 12.5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Max-Office Ingatlan- és Hiteliroda
Név Bartha-Völgyi Anita
Telefon +36 30 139 Mutasd
Email volgyianita@ Mutasd