Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 180 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 320 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: részben felújított
Épült 1980
Épület szintje 4
Energetika nincs
Erkély 20 m²
Terasz 16 m²
Budakeszi Barackos részén a Hunor utcában két generáció együtt élésére is alkalmas, CSOK-nak megfelő többszintes sorház szélső része kerül eladásra.

A ház osztatlan közös tulajdonban van, de ügyvéd által készített megosztási szerződéssel rendelkezik. A lakóegységhez külön elkerített saját telekrész tartozik, mely a telek leejtéséből adódóan kétszintes ezért is van az a lehetőség , hogy az épületbe a földszintről és az elsőszintről is be tudunk menni.
A szintek 50 nm-ek, az alsó szinten külön kis garzon lett kialakítva-szoba-konyha-fürdőszoba, a következő szintre belső kényelmes monolitlépcsőn juthatunk fel, ahol a konyha és az étkező teraszos és kertkapcsolatos, a nappaliban nagyon szép működő cserépkályha található valamint a szoba erkélyes is. A következő szinten két különálló szoba és fürdőszoba került kialakításra , itt is az utcafronti szoba erkélyes.
E szint felett már a tetőtér van, mely beépített. Itt is két szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba található.

Az ingatlan folyamatosan karbantartott pl. a fűtési rendszer korszerűsítve lett (kondenzációs kazán), villanyvezetékek részben felújítva , és részben ablakok cseréje is megtörtént. tavaly pedig a tető héjazatát cserélték le .A szobák parkettásak és laminált burkolatú.
A kert rendezett és teljesen elszeparált, teniszpálya használat évi 20 ezer Ft tagdíj befizetése ellenében ingyen
Szívesen tájékoztatom a továbbiakról.


Etikus ingatlanos vagyok és MIOSZ tag is.lehet,-hogy még nem is hallott erről - régebbi ügyfeleim folyamatosan megkeresnek ingatlan-tanácsadás tekintetében illetve beajánlanak saját ismerőseinek függetlenül attól, hogy sikeresen teljesítettem megbízásokat, mivel meg voltak velem elégedve. Foglalkozom Budakeszi, Budapest, Telki, Budajenő, Páty, Zsámbék, Budaörs ,Herceghalom, Tök, Perbál, Szomor, Gyermely, Mány , Bicske ingatlanokkal.
Ha keres vagy kínál ingatlant kérem vegye fel velem a kapcsolatot a fenti elérhetőségeken.

Ár

Irányár 82,8 millió Ft (431,25 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Vécsei Melinda
Telefon +36 20 437 Mutasd
Email melinda@ Mutasd
CSOK
igényelhető