Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 50 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 75 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: felújított
Épült 2008
Épület szintje földszintes
Energetika :
Szigetszentmiklós Óvárosi részén, az M0-ástól pár percre várja új tulajdonosát ez a csendes, fiatalos, NAPELEMES, sorházi ingatlan. Rövid határidővel költözhető ! ! !

Az elektromos kapun keresztüli bejutás után a téglaépítésű, 4 lakásos sorházi ingatlan második lakása eladó, amit fehér bukó-nyíló ablakkal, redőnnyel és szúnyoghálóval építettek. Az előkert 25 nm, hátsókert 50 nm, közös osztatlan telek, használati megosztással.
A fűtés gázcirkóról üzemel, a napelemek pedig 1 éve kerültek fel a tetőre és azóta is hibátlanul működnek, az amerikai konyhás nappaliban felszerelt klíma pedig kellemesen lehűti az egész lakást és a beépített konyha az árban benne foglaltatik, aminek a mosogatógép, sütő és főzőlap is része.
A fürdőszoba tágas, sarokkádas, itt kapott helyet a száritógép is, a wc és a mosógép pedig a háztartási helységben, amit egy praktikus tolóajtóval építettek át a tulajdonosok, ezzel egyidejűleg egy ajtót is vágattak a közlekedőből310, hogy a hátsó kertbe innen és a hálószobából is kényelmesen ki lehessen jutni. Minden helység járólapos, a halászóba pedig laminált padlós. A parkolás a garázsban és előtte is lehetséges, de egy merész változtatással a 15nm-es fűtött garázs átalakítható szobává. A padlásfeljáró helye ki lett vágva, már csak a beépítését kell megoldani.
Közösköltség nincs, de a közös területeket a 4 lakás tulajdonosai közösen gondozzák.
A rezsi nagyon alacsony! ! !
Ez az ingatlan azoknak is ideális lehet, akik autóval nem rendelkeznek, mert a buszmegálló és a bevásárló helyek is nagyon közel vannak, vagy első ingatlannak, esetleg lakótelep elhagyóknak vagy idős házaspárnak, mert csendes és az 50 nm-es hátsó kertet is könnyen rendben lehet tartani.
Ha felkeltetem érdeklődését, hívjon bizalommal akár hétvégén is.
Ezt az ingatlant már 25% önerővel megvásárolhatja. Amennyiben CSOK-ra vásárolja, úgy illeték mentesen megvehető! Valamint a 3mill ft. támogatást is fel veheti!
Ingyenes HITEL és CSOK ügyintézés, nem csak nálunk vásárolt INGATLANOKRA!
Kérésre a kalkulációt és a hitel-elő bírálatot díjmentesen elkészítjük Önnek.
Az ingatlan ENERGETIKAI tanúsítványát is megcsináljuk.
Cégünk ügyvédje jogi tanácsadással rendelkezésre áll.
Várjuk megtisztelő hívását!
Már a Facebookon is megtalál minket!

Ár

Eredeti irányár 42,9 millió Ft
Akciós ár 39,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ridom Ingatlan Központ
Név Tereczi Gabi
Telefon +36 30 911 3339,+36 70 209 Mutasd
Email tereczi.gabi@ Mutasd
kiemelt