Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 102 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet 5 .
Komfort duplakomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült 1991
Épület szintje 5
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift van
Kilátás utcára, parkra
ELADÓ egy a Millenáris közvetlen közelében elhelyezkedő- és arra kilátással is levő belső kétszintes felső emeleti lakás egy 1990-ben átadott, nagyon kulturált 96 lakásos társasházban. A Lift közvetlen közelében, de egy külön zárt folyosóról nyíló 102 nm-es /bruttó 110,2nm, nettó 101,6nm/ NY-i fekvésű lakás tetőtéri jellege mellett nagy üvegfelületű Velux ablakainak köszönhetően napfényes, világos. A felső szint komfortját klímaberendezés emeli.

A lakás egy felújításon már átesett, a burkolatok kifejezetten jó állapotban vannak. A gépesített konyha mellett található a tálalószekrényt is tartalmazó étkező, valamint a méretes kádas fürdőszoba, beépített szekrénnyel. A kompromisszummentes nappali még egy elegáns ’nagycsaládos ünnepi jellegű’ extra étkezőt is tartalmaz. A közlekedőről indul a felső szintre vezető falépcső, ami alatt kamrahelység lett kialakítva. A felső szinten egy külön gardróbhelységgel ellátott szoba, ’fenti nappali’, külön beépített szekrénysor, és zuhanyzós wc színesíti mindennapjainkat. A lakáshoz tartozik még a zárt folyosószakaszon egy /4nm-es/ saját külön tároló kizárólagos használati joga.

Az ingatlanhoz megvásárolható egy 5,8m hosszú /összesen 18nm-es/, a lépcsőház közvetlen közelében /saját HRSZ-n levő/ önálló garázs is, 8 M Ft-s ajánlott áron. A lakás a képeken látható újszerű állapotban kerül átadásra, per-, igény- és tehermentes. Rövid határidővel költözhető.

Az 5 lépcsőház fűtésért felelős központi kazán hatékonyan teszi a dolgát, az erre a lakásra jutó fűtési és vízmelegítési költség mindösszesen 11e Ft havonta, átalányban fizetendő. A közös költség /garázs hely k.ktsg. részével együtt/ 25e Ft/hó, ami a szokásos tételeken kívül /takarítás, szemétszállítás, közös területek világítása, társasházi biztosítás, közös képviselet díja/ a felújítási alapot is tartalmazza.

A társasház anyagi helyzete stabil, lakóközössége közvetlen és barátságos, a ház ügyeit külön gondnok felügyeli és irányítja. E tágas otthont kifejezetten ajánljuk családoknak, azoknak, akik a II. kerületben, Buda szívében, a város kulturális és közösségi életéhez közel szeretnének lenni, de egy felső emeleti, csendes, 4 szobás lakásban képzelik el életüket.

A 86,5 M Ft-s lakás, valamint a megvásárolható 8 M Ft értékű önálló garázshely ára együttesen irányár. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom! Az ingatlanhoz kulcsom van, a járványhelyzetre tekintettel, csak velem találkoznak a megtekintés során. Azonnal költözhető.

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 86,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd
azonnal
költözhető