Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 183 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet 1 .
Komfort duplakomfort
Fűtés olaj
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 1991
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift nincs
Terasz 25.6 m²
Kilátás utcára, kertre,
ELADÓ a XI. kerület, Kelenföld kertvárosi részén, csendes mellékutcában, egy az 1990-es években épült jelenleg 2 lakásosként használt családi ház felső, belső kétszintes lakása. Az ingatlan 183nm-es /170,1nm fűtött alapterület két szinten és 25,6nm 2 db terasz + a lépcsőtér nincs beszámolva/, fekvése DK-i, valamint tartozik a lakáshoz egy nagyméretű, két autóbeállós garázs. A hátsó kert 15m hosszú és 12m széles. Adott esetben, a két lakás használati megosztással osztozhat a kerten.

Az ingatlan belső terei napfényesek, a sok ablakfelületnek köszönhetően világosak. 5 önálló szoba és egy gyönyörű étkező, valamint extra minőségin felszerelt Bányai konyha, 2 db közvetlen teraszkapcsolattal, valamint télikerttel; 2 fürdőszoba + 1 külön wc. A ház tetőszerkezete 6 évvel ezelőtt teljesen fel lett újítva /teljes kőzetgyapot, a héj meg a bádog is/, így költségek valóban nem várhatóak a következő években. A külső homlokzat 7cm-es Hungarocellel borított.

A ház két lakása műszakilag teljesen elkülönül, két gázóra van, meg villanyóra is külön van alul-felül. A lakás nívóját motoros redőny emeli, a biztonságra riasztó, illetve 4 kamera vigyáz, amelyek felvételét külső szerver rögzíti és mobilról, távolról is megfigyelhetőek. A kert részben fákkal és örökzöldekkel beültetett, kis játszósarok is ki lett alakítva a gyerekeknek. A zárt lépcsőházba nemcsak az utcafrontról, hanem a kertből is be lehet menni, így visszatérni a kertből a házba nem csak a pinceszinten keresztül lehet. Az utóbbiban nagyméretű kamra /ez fel lesz osztva a két lakásra, az alaprajzon pirossal jelölve/, kazánház, és külső tároló kapott helyet, a nagy félig nyitott terasz mellett; a szekvencionált garázskapu motoros.

A nagy alapterülettel, 2 lakószinten elkülönülő, és számos kiegészítő helyiséggel rendelkező lakást kifejezetten ajánljuk igényes nagycsaládosoknak, akik kertvárosias részen, egy csendes mellékutcában, ugyanakkor mégis jó tömegközlekedéssel rendelkező újbudai otthont szeretnének kialakítani. Az M1-M7 kivezető közelsége miatt a bevásárló központok és áruházak autóval pár perc távolságra vannak. Lift telepítése megoldható!

A 133 M Ft-os lakás és a 8 M Ft értékű dupla állásos garázsbeálló együttesen irányár. Az ingatlan per- és igénymentesen, valamint kitűnő műszaki állapotban kerül értékesítésre. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hétvégén is várom hívását.

Irodánk továbbá, szakértő- és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 133 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd
kiemelt