Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 36 m²
Építési állapot használt
Építési mód csúsztatott zsalu
Szobák száma 1 szoba
Emelet 4 .
Komfort összkomfort
Fűtés tömbfűtés
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: részben felújított
Épült 1990
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Erkély 5 m²
Kilátás parkra
Eladó lakás Rákospalota központjában

Budapest XV. kerületének központi részén, négyszintes társasház egyik 4. emeleti lakása eladó.

Az Illyés Gyula utcában, rendezett környéken található a ház, amely 1990-ben épült, csúszó-zsalus technológiával. Az épület kontyolt nyeregtetőt és cserépfedést kapott. Építésének idején már kezdett elterjedni az épületek homlokzati hőszigetelése, így itt is polisztirol táblákkal burkolták kívülről a falakat.

A lépcsőház tiszta, rendezett. Lift nincs. A lakások bejáratát, a biztonságot fokozandó, a lépcsőháztól jobbra-balra található, ajtóval elzárt nyitott folyosókról (erkélyekről) közelíthetjük meg. Két-két lakás van szintenként.

A megvételre kínált összkomfortos lakás jó állapotú, 1 szobás, 36 m² alapterületű. 2019-ben esztétikai felújításon esett át, ami a burkolatok és a fürdőkád cseréjét, illetve a festést jelenti.

Belépve a közlekedőbe jutunk, ahonnan balkézre nyílik, rögtön a bejárat mellett a konyha, amelynek ablaka a nyitott folyosón át az Illyés Gyula utcára néz. Ezt követően, szintén a bal oldalon, található a WC-vel egyben levő fürdő. A közlekedőn tovább haladva léphetünk a tágas, napfényes, dél-nyugati tájolású szobába. A szoba túlsó felén, az épület napsütötte oldalán, a ház belső parkjára nézően található az erkély, amelyet padlólappal burkoltak. A szoba és a közlekedő falain festhető tapéta van, mennyezetük festett. A szoba laminált padlóval, a közlekedő padlólappal burkolt. Úgyszintén a fürdő és a konyha is. Itt a falakat csempe borítja, a fürdőben mennyezetig, a konyhában 1,5 m magasságig.
A tárolást a lakáson belül egy, a szobában található beépített szekrény, és a beépített konyhabútor könnyíti meg. Ezen kívül a lépcsőház lakóinak közös kerékpár tárolója és pincéje is van.

A fűtés radiátoros, tömb-központi. Külön mérő van a hideg és a meleg víznek. A WC másik fővezetéken van, ezért ez is egyedi mérővel rendelkezik. A külső és belső nyílászárók fából készültek, az ablakok hőszigetelt üvegezéssel.

Közös költség 18.500 Ft/hó, ami tartalmazza a fűtés, a meleg víz, a lépcsőház világítás és a szemét szállítás díját.

Az ingatlan megközelítése kiváló. A háztól 90 méterre áll meg a 196. buszjárat, amellyel az M3 metró végállomása 10 perc alatt elérhető. 150 méter az 5. buszjárat megállója is, amivel átszállás nélkül utazhatunk Budára.

A környék jól ellátott. A házzal szemben élelmiszerüzletek (Aldi, Penny, Spar Express/OMV benzinkút), a közelben általános iskola, gyógyszertár, kormányablak, városháza, rendőrség található.

A lakás tehermentes.

Az ingatlan ára: 25.000.000 Ft

Ár

Irányár 25 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ingatlan Újpest
Név Csokai Rudolf
Telefon +36 70 321 Mutasd
Email csokai.rudolf@ Mutasd