Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 75 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: részben felújított
Épült 1960
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, udvarra,
ELADÓ a XVIII. kerület kedvelt kertvárosi hangulatú Bókaytelep részén, egy 1960-as építésű, 2 szintes, 16 lakásos társasház, I. emeleti, 75nm-es, 2+1fél szobás közepes állapotú lakása.

A konyha, nappali és a nagyobbik hálója az utcafrontra, de egy rendezett park irányába tekint, ami így nem mondható zajosnak, az É-Ny-i tájolásnak köszönhetően pedig késő délutánig kellemesen benapozott és világos.

A lakásba lépve a folyosóról közvetlenül jobbra egy külön WC található, tovább haladva egy kamra, és egy kádas fürdő, ami mosógép kiállással is rendelkezik. Közvetlenül a fürdő mellett találunk egy fél szobát, ami a nappali irányából egy dupla szárnyú ajtóval is rendelkezik. Viszont a későbbiekben meglehet, hogy célszerű megszüntetni, vagy üvegtéglával beépíteni, a természetes fény megtartása érdekében. A fürdővel szemben találjuk a konyhát, ahonnan a nappaliba, majd azon keresztül a nagyobbik szobába juthatunk. A bejárati ajtó és az összes ablak korszerű, bukó nyíló, hő-hang szigetelt nyílászáróra lett cserélve, úgy 5-6 éve. Ellenben a helységek fa ajtóit egy frissítő festéssel tökéletes állapotba lehet hozni, mert csak apróbb amortizációval rendelkeznek. A szobák parkettáit csiszolni, lakozni szintén érdemes, mert helyenként felületi kopással rendelkeznek. A mennyezeten a tető felől egy korábbi ázásnak a nyomai látszódnak, de miután a tető felújításon esett át, ez szintén egy tisztasági festéssel orvosolható. A konyha és a fürdő láthatóan amortizált és nem épp trendi, így ennek a cseréjét érdemes belegondolni. A fűtését helységenként gáz konvektor szolgáltatja, amik tökéletesen funkcionálnak, de a későbbi Cirkósítása is egyszerű, mivel a tető közvetlenül a lakás felett található. Ellenben a cserépkályhák egyik szobában sincs használat alatt, mivel ezek még fa tüzelésűek, de ez is könnyedén átalakítható gáz fűtésesre. A jelenlegi rendszerrel a fűtés költsége: 8000Ft/hó átalányban fizetve. A közös költsége: 20000Ft/hó, ami magában foglalja a felújítási alapot, a szemét szállítás, takarítás, társasházi biztosítás és a képviselet díját. A komfort érzet növelése érdekében a nappalija nagy teljesítményű inverteres klímával szerelt.

Parkolni a társasház zárt udvarán lehetséges, ahol egy saját tároló is található a lakáshoz.
A társasház lakóközössége kimondottan jó, akik folyamatosan őrzik a ház esztétikai és műszaki állapotát, kezelve az estlegesen felmerülő problémákat is.

A környék infrastruktúrája jó: Pár perc sétával elérhető az 50-es villamos. Busz szintén: 136E, 93-as, 236-os, 236A-as, 36-os. Ezenkívül a környéken található, Penny, CBA, LIDL, Aldi, SPAR, rendelők, Iskolák, játszóterek, stb.

A fent leírtakat figyelembe véve kiváló választás lehet mindazoknak, akik kellemes környezetben, egy saját ízlésre alakítható, kiváló ár-érték aránnyal rendelkező otthont keresnek maguknak, vagy családjuknak.

A 31,9MFt-os ár irányár, az alku lehetőségével! Kérdés és megtekintési szándék esetén, hétvégén is várom hívását!

Irodánk továbbá, banki kapcsolatainknak köszönhetően szakértő és díjmentes segítséget nyújt, a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező 0,5%-os ügyvédi díjazással tesszük még rugalmasabbá az adás-vételt.

Ár

Irányár 31,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Home Expert
Név Szász István
Telefon +36 70 375 6 Mutasd
Email iroda@ Mutasd