Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege házrész
Belső terület 103 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 233 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés hőszivattyú
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika bb: 81%–100% közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő
INGATLAN HELYSZÍNE:
Budapest XVII. kerületben Rákoscsabán csendes aszfaltozott utcában most épülő két lakásos társasház felső szinten lévő lakása. az ingatlantól pár perc sétával elérhető a buszmegálló ahonnan Rákosmente városközpont 5 perc távolság, az Örs vezér tér 20 perc. 1 km-en belül óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, patika, sportpálya és többféle bevásárlási lehetőség található. A városközpontban bankok, posta, magánklinika, uszoda, több gimnázium (8 osztályos is) és egy nagy piac szolgálja ki az itt lakók igényeit.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az épület alsó szintje kibővítésre kerül, 30-as téglafal, vasbeton födémmel és cserép tetővel. a nyílászárók korszerű hőszigetelt műanyag nyílászárók lesznek, a külső hővédelem 15 cm grafitos dryvit rendszer.
a 741 nm-es telken elhelyezkedő épület felső lakásához 233 nm saját elkerített telekrész tartozik amit használati megosztásban rögzítenek. A lakások albetétesítve lesznek.
LAKÁS JELLEMZŐI:
a felső szint teljesen új kialakítású igény szerint a belső térek még alakíthatóak (2 vagy 3 hálószoba). a lakás külön lépcsőházból közelíthető meg ami egyben egy 10 nm-es tároló is. Fent egy előtérbe érkezünk amiből egy 6 nm-es gardrób, wc, fürdőszoba valamint egy amerikai konyhás nappali (57,5 nm) nyílik valamint egy 21 nm-es tágas terasz.. A két hálószoba ( 16 és 18,5 nm) a nappaliból közelíthető meg. Az épület alatt található egy 20 nm-es téglából kirakott boltíves száraz nagyon hangulatos pince (boros pince) amit igény szerint meg lehet vásárolni. Ebben az esetben a lépcsőház 10 nm helyett 20 nm-re bővül.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A vizes helyiségek és a terasz kerámia burkolatot a többi helyiség magas minőségű laminált parketta burkolatot kap. A fűtést padlófűtéssel oldják meg amit hőszivattyúval működtetnek, ez adja a használati melegvizet is. A lakás hűtését korszerű inverteres klímákkal biztosítják. A hőszivattyú valamint a klíma is olcsó H-tarifás mérőórára lesz kötve. A riasztó és a redőny előkészítés a vételárban benne van.

KÖLTSÉGEK:
A rezsi fogyasztás szerint (külön mérőórák).

PARKOLÁS:
Az udvari fedett beálló motoros kapun keresztül
Várható beköltözés 2022 tavasz
Ár:
77.5 MFt

Ugyanitt eladó az alsó szint is 140 nm –es 4 szobás lakás 97,5 MFT.
CSOK igényelhető, a 4% vagyonszerzési illetéketek nem kell megfizetni a CSOK felvétele esetén.

- Hitel igényével forduljon hozzánk bizalommal. Független hitelcentrumként (Benks csoport tagja) gyors ügyintézéssel és a banki ajánlatok megversenyeztetésével egyedi hitel konstrukciókkal tudunk segíteni. A hitel ügyintézés díjmentes! ( CSOK, babváró, jelzáloghitel, ZÖLHITEL stb)

A hét minden napján várom megtisztelő hívását.

Ár

Irányár 77,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Földi Sándor
Telefon +36 20 438 Mutasd
Email bh.foldisandor@ Mutasd
CSOK
igényelhető