Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 127 m²
Építési állapot új
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 0 szoba
Telek terület 400 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
A főváros vonzáskörzetébe költözne?

 

Szada csendes, meghitt részén eladó egy új építésű ikerház jobb fele. Az ingatlan egy dombon található, így a lakásból rálátásuk nyílhat a völgyben elterülő kisváros festői látképére. A ház tökéletes a nyugalomra és pihenésre vágyók számára.

 

Az ingatlan csupán 5 percre fekszik a város minden szolgáltatásától, oktatási intézményétől, és 10 percre az M3-as autópálya felhajtójától. Egy közeli buszmegállóból közvetlenül Budapestre, Gödöllőre és Vácra is indul autóbusz.

 

Az ikerház jobb feléhez körülbelül 350 m2 kertrész tartozik, az hátsókert kisebb, az előkert nagyobb területű. Az előkerthez tartozik egy 18,63 m2 –es fedett terasz, így a szadai friss levegő minden időjárási körülményben élvezhető. A kertben két gépkocsi számára alakítanak ki parkolási lehetőséget.

A ház alapterülete 123,8 m2 + 18,63 m2 hátsóterasz +5,17 m2 bejárat előtti terasz.

 

Az ingatlan 30-as PHT téglából fog épülni melyre egy 15 centiméteres szigetelés lesz felhelyezve így jelentősen csökken a hőveszteség kockázata. A fűtésről hőszivattyú fog gondoskodni de, ha a fűtés opcionális lehet azok számára, akik még a gépészeti építés előtt ajánlatot tesznek. ( A hőszivattyús rendszer megfelel a 2021-es előírásoknak energetika szempontjából!)

Műszaki leírást tudunk küldeni az érdeklődők számára! Mivel a belső burkolatok választhatók a dokumentumban megjelölt összegig.

 

 

Várható átadás: 2022.március 

CSOK igényelhető!

 

 

Ha bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzám bizalommal!

Intor Ingatlan – Otthont biztonságban!

 

 

 

 

Ár

Irányár 72 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Intor Ingatlan
Név Marton Máté
Telefon +36 70 611 Mutasd
Email marton.mate@ Mutasd