Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 48 m²
Építési állapot használt
Építési mód panel
Szobák száma 3 szoba
Parkolás van, nem meghatározott
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: jó
Épült 1974
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
Óbuda legjobb telkének mondott, négy szintes, nagyon jó állapotú, saját zárt parkolóval és garázsokkal rendelkező panel társasházban, hosszabb távra kiadó egy III. emeleti, 50 nm-es, 2 szoba összkomfortos, panorámás lakás. A szobák jól szeparáltak.

Részletek:
A lakás Óbudán, a Bécsi és a Vörösvári út közötti területen húzódó Zápor utcában, az Óbudai Kulturális Központ tőszomszédságában álló háztömbben helyezkedik el, kilátással a Hármashatár-hegyre. Óvoda, iskola, élelmiszer- és játékbolt, vendéglő 30 m-en belül, játszóterek, kültéri fitneszpark 100 m-re, McDonalds gyorsétterem 150 m-re, egyéb közintézmények és üzletek (Szt. Margit Kórház és -Rendelőintézet, önkormányzat, kormányablak, katolikus, evangélikus, református templom, Óbudai Piac, Flórián-üzletközpont, Praktiker) 300-400 m-re (gyalogosan 4-6 perc), valamint az EuroCenter bevásárlóközpont környéke kissé távolabb (800 m-re) találhatók.
A társasház kifejezetten jó állapotú, felújított; 1973-ban épült egy építőipari vállalat saját dolgozói számára. A házhoz kamerával és távvezérelt kapuval ellátott, nagy parkolóudvar, valamint 14 (egyenként 16,33 nm-es, kétállásos) garázs tartozik, melyekben a közös képviselővel egyeztetve, külön díj ellenében parkolóhely bérelhető. A földszinten közös használatú tárolók vannak (pl. kerékpár, babakocsi részére).
A fűtés és a melegvíz távhőszolgáltatótól érkezik, 2 havonta esedékes önbevallás mellett; külön hideg- és melegvízórával. Az áramellátás saját mérőórával történik, a gázellátás (mivel azt kizárólag a gáztűzhely használja) a közös költség része. Internet + TV + vezetékes telefon a Magyar Telekomtól, havidíjas előfizetéssel van. A közös költség jelenleg 10.300,- Ft/hó; ezen felül a rezsi mindent együttvéve átlagosan 20.000,- Ft/hó.
A szobák parkettával, míg az előszoba, konyha és a mellékhelyiségek (fürdőszoba épített zuhanyozóval, külön WC) járólappal burkoltak.
Lift nincs.

Bérleti díj:120.000,-Ft+rezsi +2 havi kaució

Ár

Bérleti díj 120 ezer Ft/hó

Érdeklődni

Iroda Péender Ingatlanforgalmazó és Szolgáltató Kft.
Név Szalóczy Pál
Telefon +36 20 326 Mutasd
Email pal.szaloczy@ Mutasd
azonnal
költözhető