Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 55 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 1+2 félszoba
Parkolás van, nem meghatározott
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: új
belül: újszerű
Épült kb. 2015
Épület szintje 8
Bútorozottság igen
Háziállat hozható? nem hozható
Energetika aa+: 40%–60% kiemelkedően nagy energiahatékonyságú
Lift van
Kilátás kertre,
Magánszemélyek és cégek számára is bérbe vehető, igényesen berendezett és felszerelt, újszerű lakás Zuglóban, a Flóra lakóparkban!

A „Stadionok” közlekedési csomópont közelében, kitűnő tömegközlekedési kapcsolatok mellett található a 2015-ben épült impozáns lakópark, amelynek 2. emeletén kiadó egy 55 m2-es lakás.

Az amerikai konyhás nappalival és két hálószobával rendelkező ingatlanba hosszú távú bérlésre keresünk igényes, biztos anyagi háttérrel rendelkező, nem dohányzó bérlőket, egyedülálló személyt, párt vagy családot egy gyermekkel.

A lakás teljesen berendezett és felszerelt. Minden helyiségben igényes bútorzat található, a nappaliban kanapé és üveg étkezőasztal székekkel, a nagyobb hálóban dupla ágy, ruhás szekrény, a kisebb hálóban szimpla ágy, ruhás szekrény, tanuló asztal található. Az előtérben álló gardrob szekrénybe helyezhetők el a kabátok.

Az amerikai jellegű konyhában található, minden igényt kielégítő, csodaszép beépített bútort igényes konyhagépekkel szerelték fel: fagyasztós hűtőszekrény, mosogatógép, gránit mosogató medence, kerámia főzőlap, páraelszívó, légkeveréses sütő és grillezős mikró. Egyéb konyhai eszközök is rendelkezésre állnak.

További kényelmi berendezések: TV és klíma a nappaliban, mosógép a fürdőben, külön WC az előtérben, másik a fürdőben.
A bérleti díj tartalmazza egy teremgarázs beálló hely használatát is.

A fenntartási költségek igen alacsonyak, a közös költség 14392 Ft, amely a szokásos díjakon felül tartalmazza a szemétszállítást is, az egyedi méréssel ellátott házközponti fűtés és melegvíz előállítás átalány díja 6720 Ft, a parkoló közös költsége 3767 Ft, ez összesen 24879 Ft. Ezen felül fizetendő a mérőórákkal mért, felhasznált áram és víz költsége.

Az épületben egyedi TV és internet szolgáltatás működik. A jelenlegi előfizetési díjak: internet+telefon 2813 Ft, TV bővített programcsomag 4000 Ft.

A minimum bérleti idő: 12 hónap
Kaució összege (tekintve a felszereltséget): 500.000.- Ft
Az ingatlan közjegyzői nyilatkozattal vehető bérbe, melynek költségét a bérbeadó vállalja.

Ár

Bérleti díj 195 ezer Ft/hó

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd