Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege üzlethelyiség utcai bejáratos
Belső terület 96 m²
Építési állapot használt
Parkolás
Emelet szuterén.
Komfort összkomfort
Fűtés elektromos panel
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: felújított
Épült kb. 1910
Épület szintje 6
Bútorozottság nem
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Lift van
FELÚJÍTOTT, 4 ÜZLETHELYISÉGES, KIADÓ INGATLAN FREKVENTÁLT HELYEN!

Kellemes hangulatú, felújított, 96 nm alapterületű ingatlant kínálok bérbe vételre, frekventált helyen!

Az ingatlan az I. kerületben található, a Mészáros utca - Naphegy utca találkozásánál. A környék remek infrastruktúrával rendelkezik, könnyen megközelíthető közösségi közlekedéssel és autóval egyaránt.

A bérbeadásra kínált ingatlan utcai bejárattal rendelkezik, a bejárat a Naphegy utcából nyílik. Szép állapotú, rendezett ház pince szintjén található az üzlethelyiség, melynek megközelítése az utcáról nyíló bejárat után, néhány lépcsőfok megtételével lehetséges.

Szép állapotú, rendezett ház utcai frontján található üzlethelyiség, melynek megközelítése néhány lépcsőfok megtételével lehetséges. Az ingatlan pince szinten található, természetes fény sajnos nem éri. Tulajdonosa 2017-ben teljes körűen felújította, mely jelenlegi állapotán is hűen visszatükröződik.

Teljes alapterülete 96 nm, 4 különnyíló 13-15 nm közötti helyiség, mini konyha, külön WC, fürdőszoba, valamint tágas közlekedő helyiségekből áll. A tágas tereknek, megfelelő megvilágításnak és a helyiségek élénk színeinek köszönhetően barátságos, kellemes az ingatlan hangulata.

A leválasztott helyiségek mindegyikében kaputelefon, riasztó és internet is be van kötve, így akár külön-külön is használhatóak.

Az ingatlan elsősorban hosszú távra, de minimum egy évre kiadó. Bérleti szerződés megkötésekor 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj előre megfizetése szükséges. Az ingatlanban dohányzás és állat bevitele nem megengedett. A teljes rezsi várható költsége kb 80.000 Ft/hó.

Bérleti díj: 260.000 Ft/hó + rezsi

Ár

Bérleti díj 260 ezer Ft/hó

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Nagy Csaba
Telefon +36 70 948 3 Mutasd
Email bh.nagycsaba@ Mutasd